Publicerad den 15 apr 2020 i Uncategorized | No Comments

Jag har genomfört många renoveringsarbeten, nybyggen och reparationer under mitt yrkesverksamma liv och en sak som ofta är problematiskt att få tag på är en bra slipmaskin. Jag vet inte om just slipmaskin är ett verktyg som är extra känsligt eller svårt att producera på ett slitstarkt sätt men jag brukar allt som oftast bli besviken. På vårt företag har arbetsgivaren varit oerhört givmild på det sättet att alla arbetare, vi är fyra stycken, blivit tilldelade varsitt kit med de mest frekvent använda verktygen. Där ingår till exempel, hammare, skruvdragare, cirkelsåg, tumstock, vattenpass och slipmaskin. Lite av en snickares basvaror så att säga. Våra verktyg används så klart frekvent och utsätts för stort slitage, samtidigt är det var de är gjorda för.

Vid årsskiftet 2019/2020 övergick vi till ett nytt märke för alla våra verktyg och maskiner och för första gången på länge kan jag säga att jag till 100% litar på de grejer jag arbetar med. Schuchardts slipmaskin har inte svikit mig en enda gång på fyra månader och jag tvivlar starkt på att den kommer göra det. Det är först när man har grejer som funkar som de ska som man märker vilken tid man lagt ner på att oroa sig för att något ska haverera. Min nya slipmaskin är kraftfull, det märks att den är tillverkad av kvalitativt material. Den är smidig att använda och för första gången har jag en maskin som inte väger ton, som man kan använda utan att slita ut sig fullständigt.

Kanske letar du också efter nya verktyg, kanske till och med en slipmaskin? Vill du ha en slipmaskin, eller något annat verktyg, som du vet att du kan förlita dig på, då måste jag rekommendera Schuchardt. Som sagt, det är först när man slutar tänka på dem, som man vet att man hittat ett bra verktyg.

Leave a Reply