Publicerad den 30 jun 2020 i Uncategorized | No Comments

Vädret har blivit varmare – och med det så kommer semestertider. De flesta människor spenderar sin tid ute i solen. Oavsett om du solar, badar, grillar eller sitter på uteservering så kommer du många gånger på dygnet sitta ute i solen. Det här innebär att UV-strålar från solens kommer att träffa dig och din hy. Det är väldigt viktigt att du skyddar dig med solskydd och samtidigt återfuktar på ett bra sätt. I det här inlägget kommer vi ge dig 10 tips för bättre hudvård under sommaren med ett välkänt och populärt varumärke: Maria Åkerberg.

  1. Exfoliera bort din tråkiga vinterhud

Genom att exfoliera tråkig hud i ansiktet och på nacken så hjälper du kroppen att få fram ny och frisk hud som ser fräschare ut. Varför inte börja med ett starter set från Maria Åkerberg? Enkelt och okomplicerat!

  1. Rengör din hud från olja och bakterier

Rengör dagligen ditt ansikte med ansiktsrengöring. Din hud är inte likadan i ansiktet som på kroppen, så använd t.ex. Cleansing clay från Maria Åkerberg.

  1. Använd solskydd när du är ute i solen

Väldigt viktigt att du använder solskydd när du är ute i solen. Om du badar eller svettas så se till att krämerna inte försvinner. Maria Åkerberg använder ingredienser som titandioxid och karotin från morötter som ger dig ultimat skydd mot solen.

  1. Skala ned på användning av återfuktningskräm

Uppe i norden så behöver vi återfukta rejält under vinterhalvåret för att inte få glåmig, blek och trött hud. Men under sommaren slipper du all torr luft som blåser dig i ansiktet. Även här finns många härliga produkter från Maria Åkerberg.

  1. Drick vatten i mängder

För att dina hudvårdsprodukter ska fungera optimalt så är det bästa du kan göra under de varma sommarmånaderna att dricka mycket vatten så att din hud och hälsa håller sig på topp.

Leave a Reply