Publicerad den 8 jul 2014 i Internetmarknadsföring | No Comments

Sökmotoroptimering är en, som jag varit inne på innan, en ung bransch. Det innebär att det är svårt att hitta bra böcker och material i ämnet som är några år gamla utan det du får göra är att läsa alla bloggar som finns att läsa på Internet. Många som arbetar med sökmotoroptimering är väldigt generösa med sin kunskap och det är tack vara dessa bloggar som jag själv lärt mig en del kring ämnet.

I och med att det är snabba puckar i ämnet måste du ständigt hålla dig uppdaterad med ny information och här gäller det att filtrera. Det finns som jag skrev innan väldigt bra bloggar men det betyder inte att alla är bra och att du ska tro på allt som skrivs här. Utan välj ut några bra och följ dem. Själv läser jag dagligen vad som händer på Moz som är på engelska och när det gäller svenska bloggar rekommenderar jag Simon Wall som skriver i ämnet.

bok
Förutom bloggarna som kanske ofta skriver bra i ämnet måste du lära dig göra sökmotoroptimering i praktiken också och det gör du enklast genom att starta upp några egna projekt som du kan jobba med.

Lycka till!

Leave a Reply